JÄSENYYS

Kuopion Voimistelu-Veikot ry (KV-V) on vuonna 1950 perustettu, ja vuonna 2013 pienen taukovaiheen jälkeen uudelleen käynnistetty, poikien ja senioreiden telinevoimisteluseura. Seuran tarkoituksena on antaa nuorille mahdollisuus kokeilla ja harrastaa telinevoimistelua sekä kehittyä lajissa. Samalla senioreille tarjotaan tilaisuus vanhan telinevoimisteluharrastuksen uudelleen virittämiseen.

KV-V:n perimmäinen tarkoitus on telinevoimistelun harrastamisen mahdollistaminen. Lisäksi innokkaiden harrastajien on tätä kautta, taitotason noustessa, mahdollista myös osallistua telinevoimistelukilpailuihin.

Seuran harrastajat voidaan jakaa kolmeen ryhmään:

  • Pienet Pojat, eli pojat noin 7 vuoden iästä alkaen (ennen vuotta 2013 syntyneet)
  • Pojat, eli pojat noin 9 vuodesta alkaen (ennen vuotta 2011 syntyneet)
  • Teini-ikäiset, eli varttuneemmat pojat
  • Seniorit, eli miehet, jotka ovat aiemmin harrastaneet telinevoimistelua, tai haluavat nyt sen aloittaa, ja pitävät itseään jo senioreina (ilman yläikärajaa, 1900-luvulla syntyneet)

MAKSUT

Kauden aikana (1 vuosi) voimistelijalle aiheutuvat maksut:

– Jäsenmaksut, erikseen syksy-/kevätkausi
– Harjoitusmaksut, erikseen syksy-/kevätkausi
– Kilpailuihin liittyvät lisenssimaksut (1 krt/vuosi)

Jäsenmaksut kevätkausi 2023
(päivitetty 19.12.2022)

– Alle 16 v 20 €-
– Muut jäsenet 30€
– Kannattaja jäsenet 50€

Jäsenmaksu maksetaan aina viitenumerolla seuran Nordea pankin tilille, viestikenttään ei saa kirjoittaa mitään. Jokaisen harjoituksiin osallistujan on maksettava jäsenmaksu kaksi kertaa vuodessa, syyskausi ja kevätkausi. Jäsenmaksuun sisältyy Suomen Voimisteluliiton Jumppaturvavakuutus. Kannattaja jäsen tukee seuran toimintaa eikä kannattaja jäsentä liitetä vakuutukseen.

Jäsenmaksulomakkeen, jossa on viitenumero saa seuran harjoituksissa valmentajilta tai seuran sihteeriltä. Jäsenmaksulomakkeen perusteella seura ilmoittaa vakuutusyhtiöön kaikki seuran jäsenet vakuutusehtojen mukaisesti. Vakuutuskausi on 01.09.2022-31.08.2023

KV-V perii jäsenmaksun lisäksi ohjatuista harjoituksista harjoitusmaksua. Seuran nuoren telinevoimistelua harrastavan huoltaja sitoutuu maksamaan alaikäisen jäsenmaksun + harjoitusmaksun ilmoittaessaan alaikäisen toimintaan.

Harjoitusmaksut kevätkausi 2023:

Yksi harjoitus viikossa 150 €.
Kaksi harjoitusta viikossa 240 €.
Kolme harjoitusta viikossa 290 €.

Kevään 2023 aikana on Kuopion Voimistelu-Veikot ry:llä varattuja harjoitusaikoja 3 kertaa viikossa. Harjoituksen kesto on 1-1,5 tuntia kerrallaan Pekka Hynnisen johdolla. Kauden aikana voi juhlapyhistä, Kuopio-hallin muusta käytöstä tai muista syistä johtuen harjoitusvuoroja peruuntua, näiden peruuntuneiden vuorojen tilalle ei välttämättä järjestetä korvaavia harjoituksia eikä harjoitusmaksua palauteta. Harjoituspäiviä voi kyllä vaihtaa. Kevään aikana on Kuopio Hallissa erilaisia tapahtumia ja messuja, näistä johtuen ei näinä viikkoina tai päivinä ole harjoituksia. Kevään 2023 harjoitusmaksuissa on huomioitu nämä tiedossa olevat Kuopio Hallin peruuntuneet vuorot.

Pojilla ja Teini-ikäisillä on harjoituksia 1-3 krt viikossa ja Pienillä Pojilla 1 krt viikossa. Pienille pojille on mahdollisuus siirtyä 2 harjoitukseen viikossa, jos voimisteluvalmiudet ovat Stara liikkeiden mukaiset ja voimisteluryhmissä on tilaa. Valmentajien kanssa arvioidaan valmiuksia.

Keski-ikäiset ja Seniorit harjoittelevat pääosin omatoimisesti.
Kilpailuihin tähtäävät voimistelijat harjoittelevat 2-3 kertaa viikossa.
Ns. Harrastus-voimistelijat voivat valita myös kahden tai kolmen harjoituksen määrän. Harjoituspäivät on tällöin sovittava valmentajien kanssa.
Jäsen-/ harjoitusmaksulomakkeella ilmoitetaan jäsenen henkilötiedot, harjoitusmäärät ja maksettavat jäsen-/harjoitusmaksut.

Voimistelukilpailut ja katsastukset

Seuran tarkoituksena on osallistua voimistelukilpailuihin sekä Seniorien että Poikien osalta.

Seuran omissa katsastuksissa voi testata osaamistaan ja kehittymistään ilman varsinaista kilpailua.

Kilpailuihin osallistumien edellyttää aina myös kilpailulisenssin hankintaa. Lisenssi on henkilökohtainen ja siihen liittyvät asiat määritellään ennen kuin Seniorit, Pojat ja Pienet Pojat osallistuvat kilpailuihin. Kilpailulisenssien osalta vanhempien tulee ilmoittaa seuralle jäsen-/harjoitusmaksulomakkeella, mikäli nuorella on oma henkilökohtainen vakuutus, joka kattaa myös kilpailutoiminnan. Ilmoitus omasta vakuutuksesta tehdään jäsenmaksulomakkeeseen.

Lisenssimaksu ja kilpailuihin osallistumismaksu eivät sisälly harjoitusmaksuun, vaan ne maksetaan erikseen.